Provning 57: Julprovning med Peter Isaksson

Traditionen bjuder att Peter Isaksson levererar både julklappar och julklappstips när det börjar lacka mot jul och så är fallet även detta år när Noble Spirits Academy håller sin 57:e provning på Hotell Sankt Olof den 26 november kl. 18:00. Det blir ett smakfyrverkeri…

Denna provnings största paket är att vi för första gången sedan i mars förra året får ses och prova godsaker tillsammans. Det har fungerat väldigt bra att köra digitala provningar, både med logistik och genomförande – men inget går upp mot att dela upplevelsen och prova tillsammans!

Det blir, som sagt, en provning med ett riktigt smakfyrverkeri som kommer att passa ända fram till nyår. En del är t o m riktigt snyggt paketerade. Vi ska inte avslöja för mycket… Man vill ju inte veta vad man får i paketen, eller hur?

Vi är, trots lättade restriktioner, fortfarande i en pandemi och därför önskar vi att om du upplever några som helst covid-symtom så stannar du hemma. Om sådana uppstår före provningsdatum vill vi att du meddelar detta genom att mejla bokning@noblespirits.org så att någon annan kan få chansen att vara med på provningen. Samma gäller om symtomen dyker upp på provningsdagen – hör av dig så vi kan gå ut med lediga platser. 

Om du inte lyckas knipa en plats på provningen kommer information om eventuella lediga platser skickas ut via mejl och på vår Facebook-sida – så boka inte in något annat den 26 november! 

Bokning sker via mejl till bokning@noblespirits.org.
Sista dag för anmälan är måndagen den 22 november. Kom ihåg att ange om du vill äta på hotellet efteråt. 

Provningsledare: Peter Isaksson
Datum: 2021-11-26
Tid: 18:00
Plats: Sankt Olof Hotell och krog
Pris: 250 kr
Pris för medlemmars gäster (i mån av plats): 250 kr
Antal deltagare: 35

I anslutning till provningen erbjuder Sankt Olof Hotell & Krog:

* Super AW – Ryggbiff med potatisgratäng, bakad tomat och pepparsås inkl. ett glas vin eller en starköl – 249 kr
* Mat inkl. alkoholfri dryck – 229 kr