Provning 68: Rom med Marcus Torgeir

Den 24 maj är det dags för något som har efterfrågats av många medlemmar och som kan vara lite trevligt inför sommaren: en romprovning! Provningsledaren Marcus Torgeir är en gammal bekant från ett känt svenskt whiskymärke som har bytt fokussprit och är nu engagerad i importören Maison Ferrand som står bakom Plantation Rum, Ferrand cognac, Citadelle gin samt Canerock Spiced Rum. Maison Ferrand och Plantations Rum har ett gemensamt lagerkoncept i barge166.com och detta kommer vi att få veta mer om medan Marcus bjuder oss på sex romsorter varav minst hälften är helt unika och endast går att smaka på provning eller på mässor.

Eftersom platserna på whiskyprovningarna har gått åt snabbt på sistone har vi i styrelsen beslutat att som test släppa på antalet platser. Det innebär att vi har 45 platser till denna provning. I inledningsskedet är platserna vikta till medlemmar men gäster kan sättas upp på listan i mån av plats.

Provningsledare: Marcus Torgeir
Datum: 24 maj
Tid: 18:00
Plats: Sankt Olof Hotell och Krog
Pris: 300kr
Pris för medlemmars gäster (i mån av plats): 350 kr
Max antal deltagare: 45 personer

I anslutning till provningen erbjuder Sankt Olof Hotell & Krog 

* AW-meny: Lågtempad ryggbiff serveras med rostad färskpotatis, kall pepparcreme & ruccola/tomatsallad inkl. ett glas vin eller en starköl – 299 kr
* AW-meny inkl. alkoholfri dryck – 269 kr