Om NSA

Noble Spirits Academy startades våren 2011 av ett kompisgäng med ett lika brinnande som seriöst intresse för i första hand whisky, men även andra ädla drycker – Därav namnet ”Noble Spirits”. Syftet var att skapa ett forum där vi och likasinnade kunde njuta av och öka vår kunskap om ädla drycker. För det är ju på det viset att ju mer man får lära sig om någonting, desto mer kan man uppskatta det.

Noble Spirits Academy är en sluten ideéll förening – D.v.s. som medlem måste man bli inbjuden och godkänd. Vi satte till att börja med ett tak på 35 medlemmar men nu är den begränsningen borttagen. Vi har en insats/inträdesavgift på 500 kr och en årlig medlemsavgift på 250 kr.

Vi planerar att genomföra ungefär fyra provningar per år – alla med olika teman och med riktigt duktiga föreläsare. Provningarna kommer att hållas i stora konferenslokalen på Sankt Olof Hotell & Krog i Malung. I anslutning till provningarna kommer Hotellet att erbjuda en specialkomponerad middag och sen finns det ju alltid möjlighet till fortsatt samkväm i baren.

Adress:
Noble Spirits Academy
c/o A. Martinsson
Granitvägen 2B
782 34 MALUNG

Telefon: Se styrelsen

E-post: info@noblespirits.org

Org.nr.: 802460-2537

Bankgiro: 758-1671
Swish: 123 268 29 46

Följ oss gärna på Facebook och Instagram!